söndag 12 september 2010

Vad väntar S på?

Det är intressant med affischer och de budskap som förs fram. KD har väl de roligaste affischerna och kanske M de mest uppkäftiga medan jag förundras över S…

Först har vi tumme upp och tumme ner. Vit text på rött underlag – Vem ser vad det står? Speciellt alla vi medelålders väljare med lite halvtaskig syn…

Ett annat budskap som S har som förundrar mig är ”Vi kan inte vänta”. Idén är att de inte kan vänta med att göra Sverige till världens bästa land. Detta kommer från ett parti som styrt landet under så många år.

Påståendet är intressant i Örebro läns Landsting. Där pryder bl.a. Björn Eriksson affischerna i Kumla och man kan ju fråga sig om nu inte S kan vänta varför låter de då patienterna vänta?

När nu S har styrt vårt landsting i alla tider så bör väl en berättigad fråga vara vad de väntar på? Hur många chanser ska man behöva innan man har väntat klart? Efter så många år borde väl allt vara perfekt?

Väljarna bör fråga sig varför vi i Örebro län har problem med tillgänglighet och köer? Varför har vi så stor andel överviktiga kvinnor? Varför finns det klyftor i vården där bemötande och den hjälp man får skiljer sig beroende på vem man är och var man bor?

Det väljarna bör inse är att de inte kan vänta längre med att byta styre i Örebro Läns Landsting!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar